Informasjon

Info til medlemmer og foresatte

Semesterplaner for høsten 2023

Musikalsk ledelse:

Charlotte Fongen


er ansatt som dirigent for barne - og ungdomskorene i Tønsberg domkirke.


Charlotte har de siste årene vært dirigent for Røyken pike- og ungdomskor sammen med Tone Elisabeth Braathen.

Charlotte Fongen har sin solistutdannelse fra Norges Musikkhøyskole, hvor hun tok sin diplom sangutdannelse i 1992. Tidligere studerte hun på Østlandets Musikkonservatorium og ved Barratt Dues Musikkinstitutt. Charlottes sanglærere har bla. vært Marit Isene og Anne Nyborg.
 
Charlotte startet i NRKs Pikekor som 5 åring og sang der i 16 år under ledelse av Marie Foss. Hun var med i mange tv opptredener, konkurranser, turneer i Europa og USA.
 
Charlotte debuterte som sanger med Rikskonsertenes debutstøtte i 1992 og samme høst debuterte hun som solist på Den Norske Opera. Hun har gjort en rekke roller på Den Norske Opera, operaen i Kristiansund og operaer i Danmark. Charlotte er mye brukt som Oriatoriesanger, og har sunget med de fleste orkestre i Norge.
 
I 2008 dirigerte hun "Fengselskoret" for TV Norge, og hun har vært dirigent for en rekke kor de siste 20 årene.
 
Hun er engasjert som pedagog i Dissimilis, og har skrevet "Jenny en annerledes opera", som ble satt opp på operaen i Bjørvika høsten 2008 med påfølgende tv-seriekulturpris.

Tonny Krokengen

er kantor i Sem kirke og har vært aspirant- og jentekorets akkompagnatør i ti år.
Hans musikalske engasjement har vært et viktig bidrag til korets positive utvikling. Han har en bred musikalsk kompetanse som er viktig for å kunne akkompagnere korets varierte repertoar, som spenner fra tidlig musikk til nyere rytmiske genrer. Tonny Krokengen har sin kirkemusikkutdanning fra Trøndelag musikkkonservatorium. Han tok også pedagogisk utdanning samme sted.
Krokengen har virket som kantor og organist i 25 år. Før han flyttet til Tønsberg, var han vikarierende domorganist i Nidarosdomen, der han bl.a. var fast akkompagnatør for Nidarosdomens guttekor.